Tijssen Osteopathie

Identificeert en behandelt gezondheidsproblemen

Osteopathie praktijk dordrecht
  • Osteopathie praktijk dordrecht
  • Osteopathie praktijk dordrecht
  • Osteopathie praktijk dordrecht

Tijssen Osteopathie praktijk in de omgeving Ridderkerk

Tijssen Osteopathie in de regio van Ridderkerk. Ik identificeer en behandel gezondheidsproblemen met Osteopathie. Op 20 minuten afstand van Barendrecht ben ik gevestigd in het centrum van Dordrecht

Osteopathie is een therapievorm waarbij de therapeut uw lichaam benadert als één samenwerkend geheel. Het is een manuele geneeskunst, dit houdt in dat een osteopaat alleen zijn handen gebruikt.
Wanneer u met uw klacht bij een osteopaat komt zal deze via een lichamelijk onderzoek op zoek gaan naar bewegingsverlies in het lichaam. Meer informatie over Osteopathie in de regio Ridderkerk?

U vindt hier informatie over osteopathie in Ridderkerk, welke klachten een osteopaat behandelt, ervaringen van cliënten, de praktijk en Joost Tijssen.

Osteopathie praktijk in de regio Ridderkerk, identificeert en behandelt gezondheidsproblemen

Benieuwd naar mijn unieke benadering? Bekijk dan de
werkwijze

Praktijk Tijssen Osteopathie

Praktijk Tijssen

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk en vanaf de waterbus bent u binnen ongeveer 5 minuten op de Wijnstraat.

Adres gegevens
Werkwijze van Tijssen Osteopathie

Werkwijze

U vindt hier informatie over osteopathie, welke klachten een osteopaat behandelt, ervaringen van cliënten, de praktijk en Joost Tijssen.

Werkwijze
Afspraak bij Tijssen Osteopathie

Afspraak maken?

De afgelopen periode is de algemene interesse in osteopathie sterk toegenomen. Is osteopathie iets voor u? Informeert u zichzelf op deze website.

Afspraak maken

Tijssen Osteopathie is gevestigd in Dordrecht en kan uit de gehele regio bereikt worden. Mijn clienten komen uit Barendrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.